Gaspatxo emmaduixat

posted in: Cavall Fort | 0
Cavall Fort 1366
Taller de cuina

 

 

Ingredients

400 g de tomàquets madurs
1 poma
500 g de maduixots
25 g de pinyons torrats
500 ml d’aigua
200 ml d’oli
Sal

1 Peleu la poma, talleu-la a bocins i poseu-la en un recipient gran on càpiguen tots els ingredients.
2 Renteu els maduixots i traieu-los la part verda. Talleu-los a daus i poseu-los al recipient. Poseu-hi també els tomàquets, tallats a trossos petits.
3 Afegiu-hi l’aigua i la sal. Tritureu el conjunt mentre hi afegiu l’oli fins que aconseguiu una crema fina.
4 Coleu-ho per retirar la pell dels tomàquets i les llavors, si n’hi han quedat. Serviu-ho amb els pinyons torrats.

 

 

Recepta: ADA PARELLADA
Fotografia: DANI CODINA
Dibuixos: STEFANIE PFEIL